TOJIRO

Tojiro Classic Nóż do trybowania drobiu 150mm

Tojiro Classic Nóż do trybowania drobiu 150mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 27,8 cmDługość ostrza - 15 cmSzerokość klingi - 3,8 cmGrubość klingi - ok. 3,1 mmWaga - ok. 180 g Made in Japan...

579,00 zł
Tojiro Shirogami Yanagi-Sashimi 240mm

Tojiro Shirogami Yanagi-Sashimi 240mm

Dane techniczne: Ostrze - stal 3 warstwowa rdzewna stal, rdzeń - Shirogami #2Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 37,5 cmDługość ostrza - 24 cmSzerokość klingi - 3,0 cmGrubość klingi - 2,8 mmWaga - ok. 131 g Made in Japan...

579,00 zł
Tojiro Zen Black Nóż szefa kuchni 180mm

Tojiro Zen Black Nóż szefa kuchni 180mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 32 cmDługość ostrza - 18 cmSzerokość klingi - 4,5 cmGrubość klingi - ok. 2,4 mmWaga - ok. 105 g Made in Japan...

579,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Zen Black Nóż Santoku 165mm

Tojiro Zen Black Nóż Santoku 165mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 30 cmDługość ostrza - 16,5 cmSzerokość klingi - 5 cmGrubość klingi - ok. 2,4 mmWaga - ok. 115 g  Made in Japan...

579,00 zł
Tojiro Zen Black Nóż Nakiri 165mm

Tojiro Zen Black Nóż Nakiri 165mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 30,1 cmDługość ostrza - 16,5 cmSzerokość klingi - 5 cmGrubość klingi - ok. 2,4 mmWaga - ok. 130 g  Made in Japan...

579,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Zen Black Nóż do porcjowania 210mm

Tojiro Zen Black Nóż do porcjowania 210mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 32,5 cmDługość ostrza - 21 cmSzerokość klingi - 3,6 cmGrubość klingi - ok. 2,5 mmWaga - ok. 100 g Made in Japan...

579,00 zł
Tojiro Origami Black Polerowany Nóż Szefa 180mm

Tojiro Origami Black Polerowany Nóż Szefa 180mm

Dane techniczne: Ostrze - stal nierdzewna molibdenowo - wanadowaRękojeść - stal nierdzewna molibdenowo - wanadowaTwardość - 56-58 HRCDługość całkowita - 33,3 cmDługość ostrza - 18 cmSzerokość klingi - 4,5 cmGrubość klingi - ok. 1,9 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga - ok. 160 g Do produktu dołączono specjalną szczoteczkę do czyszczenia rękojeści od wewnątrz. Made in Japan...

589,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Origami Black Polerowany Nóż Santoku 165mm

Tojiro Origami Black Polerowany Nóż Santoku 165mm

Dane techniczne: Ostrze: stal nierdzewna molibdenowo - wanadowa Rękojeść - stal nierdzewna molibdenowo - wanadowaTwardość: 56-58 HRCDługość całkowita: 30,2 cmDługość ostrza: 16,5 cmSzerokość klingi: 5 cmGrubość klingi: ok. 2 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga: ok. 150 g Do produktu dołączono specjalną szczoteczkę do czyszczenia rękojeści od wewnątrz. Made in Japan...

589,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Hammered nóż Nakiri 16,5cm

Tojiro Hammered nóż Nakiri 16,5cm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Rękojeść - drewno magnolioweTwardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 30,2 cmDługość ostrza - 16,5 cmSzerokość klingi - 5,1 cmGrubość klingi - 2,3 mmSposób ostrzenia - dwustronnyWaga - ok. 166 g Made in Japan...

589,00 zł
Tojiro Hammered nóż Santoku 17cm

Tojiro Hammered nóż Santoku 17cm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Rękojeść - drewno magnolioweTwardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 30,5 cmDługość ostrza - 17,0 cmSzerokość klingi - 4,9 cmGrubość klingi - 2,3 mmSposób ostrzenia - dwustronnyWaga - ok. 136 g Made in Japan...

589,00 zł
Tojiro Hammered nóż Szefa kuchni 18cm

Tojiro Hammered nóż Szefa kuchni 18cm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Rękojeść - drewno magnolioweTwardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 32,2 cmDługość ostrza - 18,0 cmSzerokość klingi - 4,4 cmGrubość klingi - 2,2 mmSposób ostrzenia - dwustronnyWaga - ok. 127 g Made in Japan...

589,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Nóż Soba 240mm
589,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Classic Nóż Szefa 210mm

Tojiro Classic Nóż Szefa 210mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 34 cmDługość ostrza - 21 cmSzerokość klingi - 4,4 cmGrubość klingi - ok. 1,9 mmWaga - ok. 190 g Made in Japan...

599,00 zł
Tojiro Zen Nóż Szefa 210mm

Tojiro Zen Nóż Szefa 210mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 35 cmDługość ostrza - 21 cmSzerokość klingi - 4,5 cmGrubość klingi - ok. 2,5 mmWaga - ok. 120 g Made in Japan...

599,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Pro Nóż szefa kuchni 210mm

Tojiro Pro Nóż szefa kuchni 210mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Rękojeść - stal nierdzewna ,,wzór tornado" zapobiega zsuwaniu się mokrej lub tłustej dłoniTwardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 34,0 cmDługość ostrza - 21,0 cmSzerokość klingi - 4,4 cmGrubość klingi - 1,9 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga - ok. 150 g Made in Japan...

599,00 zł
Tojiro Classic Nóż Kiritsuke 210mm

Tojiro Classic Nóż Kiritsuke 210mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Rękojeść - micartaTwardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 34,1 cmDługość ostrza - 21,0 cmSzerokość klingi - 4,6 cmGrubość klingi - 1,7 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga - ok. 205 g Made in Japan  ...

619,00 zł
Tojiro Shirogami Nóż Unagisaki Nagoya 100mm

Tojiro Shirogami Nóż Unagisaki Nagoya 100mm

Dane techniczne: Ostrze - stal rdzewna, rdzeń - Shirogami #2Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 21,3 cmDługość ostrza - 10,0 cmSzerokość klingi - 2,4 cmGrubość klingi - 3,5 mmWaga - ok. 96 gSposób ostrzenia - szlif jednostronny praworęcznyRękojeść - uchwyt z drewna magnolii zakończony pierścieniem z tworzywa Made in Japan...

629,00 zł
Tojiro Shirogami Nóż Usuba 180mm

Tojiro Shirogami Nóż Usuba 180mm

Dane techniczne: Ostrze: stal 3 warstwowa rdzewna stal, rdzeń - Shirogami #2Twardość: 60 HRC +/- 1Długość całkowita: 31,3 cmDługość ostrza: 18 cmSzerokość klingi: 4,4 cmGrubość klingi: 3,6 mmWaga: ok. 204 g Made in Japan...

639,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Zen Black Nóż szefa kuchni 210mm

Tojiro Zen Black Nóż szefa kuchni 210mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita -35 cmDługość ostrza - 21 cmSzerokość klingi - 4,5 cmGrubość klingi - ok. 2,3 mmWaga - ok. 120 g Made in Japan...

639,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Hammered nóż Szefa kuchni 21cm

Tojiro Hammered nóż Szefa kuchni 21cm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Rękojeść - drewno magnolioweTwardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 35,3 cmDługość ostrza - 21,2 cmSzerokość klingi - 4,5 cmGrubość klingi - 2,0 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga - ok. 140 g Made in Japan...

679,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Gai VG-10 Damascus Nóż Santoku 17 cm

Tojiro Gai VG-10 Damascus Nóż Santoku 17 cm

Dane techniczne: Ostrze - stal 37 warstwowa rdzeń VG-10Rękojeść - micartaTwardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 29,5 cmDługość ostrza - 17,0 cmSzerokość klingi - 4,5 cmGrubość klingi - 1,9 mmWaga - ok. 177 g...

699,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Shirogami Yanagi-Sashimi 270mm

Tojiro Shirogami Yanagi-Sashimi 270mm

Dane techniczne: Ostrze - stal 3 warstwowa rdzewna stal, rdzeń - Shirogami #2Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 40,5 cmDługość ostrza - 27 cmSzerokość klingi - 3,0 cmGrubość klingi - 3,4 mmSposób ostrzenia - szlif jednostronny praworęcznyWaga - ok. 165 g Made in Japan...

739,00 zł
Tojiro Shirogami Tako Sashimi 270mm

Tojiro Shirogami Tako Sashimi 270mm

Dane techniczne: Ostrze - stal 3 warstwowa rdzewna stal, rdzeń - Shirogami #2Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 41,4 cmDługość ostrza - 27,0 cmSzerokość klingi - 2,4 cmGrubość klingi - 2,7 mmSposób ostrzenia - szlif jednostronny praworęcznyWaga - ok. 125 g Made in Japan...

739,00 zł
Do koszykaNiedostępny
Tojiro Zen Nóż Szefa 240mm

Tojiro Zen Nóż Szefa 240mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 38,5 cmDługość ostrza - 24 cmSzerokość klingi - 4,8 cmGrubość klingi - ok. 2,3 mmWaga - ok. 160 g Made in Japan...

749,00 zł
Tojiro Pro Nóż szefa kuchni 240mm

Tojiro Pro Nóż szefa kuchni 240mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Rękojeść - stal nierdzewna ,,wzór tornado" zapobiega zsuwaniu się mokrej lub tłustej dłoniTwardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 37,0 cmDługość ostrza - 24,0 cmSzerokość klingi - 4,9 cmGrubość klingi - 2,0 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga - ok. 190 g Made in Japan...

749,00 zł
Tojiro Classic Nóż do porcjowania 240mm

Tojiro Classic Nóż do porcjowania 240mm

Dane techniczne: Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 Twardość - 60 HRC +/- 1Długość całkowita - 36,5 cmDługość ostrza - 24 cmSzerokość klingi - 3,5 cmGrubość klingi - ok. 2,1 mmWaga - ok. 180 g Made in Japan...

759,00 zł
Tojiro Shirogami Nóż Deba 180mm

Tojiro Shirogami Nóż Deba 180mm

Dane techniczne: Ostrze - stal rdzewna, rdzeń - Shirogami #2Twardość - 60  HRC +/- 1Długość całkowita - 33,5 cmDługość ostrza - 18 cmSzerokość klingi - 5,5 cmGrubość klingi - 8,0 mmWaga - ok. 317 gRękojeść - uchwyt z drewna magnolii zakończony pierścieniem z tworzywa Made in Japan...

759,00 zł
Do koszykaNiedostępny